EcoRenovator  

Go Back   EcoRenovator > Improvements > Solar Power
Advanced Search
 


Blog Register 60+ Home Energy Saving Tips Recent Posts Search Today's Posts Mark Forums Read


 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-25-19, 01:59 PM   #1
plaine300
Lurking Renovator
 
Join Date: Sep 2019
Location: SC
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Hanwha array output variation question

Hello,

Just found this forum and thought I'd ask a question. We recently activated our 2 arrays made up of (28) Hanwha Q CELLS Q.PEAK DUO Q.PEAK DUO-G5 315 modules. I've attached a screen shot showing the output so far today, for example.

For the most part, they're all performing consistently. Except for one guy shown as 923 in the West array as shown in the attachment. My question is, is this a normal variation or is this a bad panel? I'm not totally sure what variation to expect, so before I hassled our installer, I thought perhaps someone here may lend some insights.

Thanks for any thoughts.

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Image 9-25-19 at 1.51 PM.jpg
Views:	39
Size:	81.3 KB
ID:	8738  
plaine300 is offline   Reply With Quote
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Ad Management by RedTyger
Inactive Reminders By Icora Web Design