EcoRenovator  

Go Back   EcoRenovator > Off Topic > The Billiards Room
Advanced Search
 


Blog Register 60+ Home Energy Saving Tips Recent Posts Search Today's Posts Mark Forums Read


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-25-15, 03:41 PM   #1
Xringer
Lex Parsimoniae
 
Xringer's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Woburn, MA
Posts: 4,875
Thanks: 106
Thanked 245 Times in 225 Posts
Default PowerMax+ alarm system with X10 problem

I installed a PowerMax+ system for my kid and now she says the X10 Powerhorns (SH10A) don't work anymore.


Visonic Security Systems POWERMAXPLUS Home Security from HomeSecurityStore.

The SH10A horns require the alarm controller to send On-Off signals repeatedly..
Just one On signal will not sound the alarm..
X10 SH10A PSH02 Monitor Plus Powerhorn X10 Remote Siren

The manuals aren't helping me.. Anyone here with any hints for me?


My last resort fix is to buy some regular X-10 modules and use them to drive some loud beepers.$$.

Thanks!

__________________
My hobby is installing & trying to repair mini-splits
EPA 608 Type 1 Technician Certification ~ 5 lbs or less..
Xringer is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Ad Management by RedTyger
Inactive Reminders By Icora Web Design