EcoRenovator  

Go Back   EcoRenovator > Improvements > Geothermal & Heat Pumps
Advanced Search
 


Blog Register 60+ Home Energy Saving Tips Recent Posts Search Today's Posts Mark Forums Read


 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-10-19, 02:22 AM   #1
AC_Hacker
Supreme EcoRenovator
 
AC_Hacker's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Portland, OR
Posts: 4,002
Thanks: 303
Thanked 712 Times in 532 Posts
Default Mini-Split, blinking red light....

Hello All,

My trusty Sanyo Mini-Split has blinking red indicator, and it is producing no heat. This may last for many hours, until I turn it off.

It is an intermittent condition, and If I turn the unit off completely and wait several hours, turn it back on, it will function. However this above mentioned behavior seems to return..

It is Model Sanyo KS0971, as I recall. It is a 3/4 Ton unit.

Earlier this year, I thoroughly cleaned the outdoor unit coils. And I also regularly vacuum and blew out the indoor unit.

Any help will be greatly appreciated.

-AC_Hacker

__________________
I'm not an HVAC technician. In fact, I'm barely even a hacker...
AC_Hacker is offline   Reply With Quote
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Ad Management by RedTyger
Inactive Reminders By Icora Web Design