EcoRenovator

EcoRenovator (https://ecorenovator.org/forum/index.php)
-   Forum News & Feedback (https://ecorenovator.org/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Forum software upgrade in progress - keep an eye out for bugs (https://ecorenovator.org/forum/showthread.php?t=6843)

MetroMPG 01-29-19 11:05 AM

Forum software upgrade in progress - keep an eye out for bugs
 
Hi all -

FYI, we're making a few changes in preparation for upgrading the forum software.

If you see any obvious bugs in the next few days, please let us know!

pinballlooking 01-29-19 11:25 AM

Try following this link
https://ecorenovator.org/forum/forum...40-newbie.html

Thanks for your hard work upgrading.

MetroMPG 01-29-19 11:34 AM

What's the source of that link?


When I go to the Introductions subforum, I see the topic there and the link works for me.

MetroMPG 01-29-19 11:35 AM

Also, I bet that thread was probably started by a spammer. :D

pinballlooking 01-29-19 11:40 AM

Quote:

Originally Posted by MetroMPG (Post 60535)
What's the source of that link?


When I go to the Introductions subforum, I see the topic there and the link works for me.

https://ecorenovator.org/forum/searc...searchid=84506

Quote:

Originally Posted by MetroMPG (Post 60536)
Also, I bet that thread was probably started by a spammer. :D

I agree.

MetroMPG 01-29-19 11:54 AM

Rephrasing the question:

What did you do to come across the broken link? (I need to follow your breadcrumbs.)

pinballlooking 01-29-19 11:58 AM

I just selected recent post and selected the link there.
Never mind it must be saved in my browser cache from the weekend.
I just tried it in a different browser and it works now.

Sorry for the false alarm but that was the only post still doing it.

MetroMPG 01-29-19 12:03 PM

OK - thanks. Whew! :)


It was your message on the weekend that alerted us to that specific problem. I was worried there was some other path to the busted URL I didn't know about.


Thanks for being alert.

sunspot 01-30-19 02:05 PM

Hello MetroMPG,

I wanted to update a thread I started. Used the search function for "nest camera". Clicked on the result and get the following error message:

"Invalid Forum specified. If you followed a valid link, please notify the administrator"

Cheers,

MetroMPG 01-30-19 02:17 PM

Hi sunspot - I think I need more information from you.

It worked fine for me when I did the following:

1) I typed nest camera in the search box at the top of this page and pressed the search button.

2) On the subsequent page of results, the first result that was not an ad was:

Quote:

nest camera - EcoRenovator

There was a Great Gray Owl in the yard the other day which got me thinking ( again) that I'd like to put a nesting platform up to hopefully attract ...
When I clicked that link, it took me to your thread.

Did you do something different?


All times are GMT -5. The time now is 03:54 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Ad Management by RedTyger